miercuri, 3 februarie 2010

Cand zambesti lumea intreaga zambeste cu tine!

Am descoperit prin niste carti foarte interesante ca s-ar fi dovedit ca gandul are masa. ?! Da, gandul, oameni, are masa, implicit gravitatie, implicit forta. Devine din ce in ce mai interesant acum, ha? Ei, avand in vedere ca este o forta in adevaratul sens al cuvantului ( vezi fizica pe care nu o intelegeam niciodata !!!) ea are puterea de a creste o data cu masa. Deci.....cu cat gandim mai mult intr-o directie, cu atat forta gandului creste!!! De asemenea - forta are putere de atractie! Cu alte cuvinte, daca esti o persoana optimista- vei atrage numai lucruri pozitive, iar pesimistii...vai de ei!
Stiu ca pare greu de "inghitit" asa ceva, dar e cat se poate de adevarat si dovedit. Si inca de ceva vreme! Asta printre mult alte lucruri la fel de interesante si greu de crezut!!!
Punctul pe care il tintesc este: Ganditi numai bine, zambiti si radeti zilnic si credeti in puterea voastra, a fiecarui gand in parte.
In ce ma priveste, eu nu mai gandesc decat la ce succes voi avea cu blogul meu si la cum oameni de peste tot imi citesc fiecare cuvintel zilnic si fac comenzi pentru micile obiecte decorative ( si ecologice) pe care le prezint aici! :)
Zambiti oameni, si toata lumea zambeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu